Mircea Sandu vrea arbitri straini în Divizia A

Apropo.ro / 28.09.2004, 09:55
Mircea Sandu vrea arbitri straini în Divizia A
Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a sugerat, într-un interviu acordat postului de televiziune TVR, ca ar fi potrivit ca unele meciuri din Divizia A sa fie conduse de arbitri straini. "Necazul este ca fondul de arbitri este redus și numeric și

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a sugerat, într-un interviu acordat postului de televiziune TVR, ca ar fi potrivit ca unele meciuri din Divizia A sa fie conduse de arbitri straini.

„Necazul este ca fondul de arbitri este redus și numeric și valoric. Eu de mai mult timp spun ca daca jucatorii și antrenorii se mișca liber în Europa și arbitrii vor ajunge sa arbitreze în campionate ale altor țari decît acolo unde s-au format”, a spus Sandu.

Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, a afirmat ca prezența arbitrilor straini în Divizia A nu reprezinta o soluție. „Este foarte greu de luat o decizie cînd nu ai soluții. În concluzie, arbitrajul strain nu este o soluție. Arbitrii români pot sa fie liniștiți pentru ca nu vor arbitra decît ei”, a spus Craciunescu.

Mediafax