Voller a demisionat din funcția de antrenor al echipei AS Roma

Apropo.ro / 26.09.2004, 13:27
Voller a demisionat din funcția de antrenor al echipei AS Roma
Tehnicianul german Rudi Voller a demisionat din funcția de antrenor principal al formației AS Roma, dupa înfrîngerea, cu scorul de 1-3, înregistrata în meciul cu Bologna, din etapa a IV-a a campionatului Italiei, a anunțat, sîmbata seara, clubul din Roma, citat

Tehnicianul german Rudi Voller a demisionat din funcția de antrenor principal al formației AS Roma, dupa înfrîngerea, cu scorul de 1-3, înregistrata în meciul cu Bologna, din etapa a IV-a a campionatului Italiei, a anunțat, sîmbata seara, clubul din Roma, citat de AFP.

„Voi încerca sa îl fac sa se razgîndeasca, sa îl fac sa înțeleaga ca nu este responsabil pentru «spectacolul» oferit în aceasta seara (n.r. – sîmbata). I-am cerut sa se mai gîndeasca, dar se pare ca decizia lui este irevocabila”, a declarat directorul sportiv al clubului AS Roma, Franco Baldini.

Voller a preluat conducerea tehnica a echipei din Roma, la care evolueaza și fundașul român Cristian Chivu, dupa ce tehnicianul Cesare Prandelli, numit antrenor principal în pauza competiționala, a renunțat la aceasta funcție din motive personale, soția sa fiind grav bolnava.

Fost fotbalist al echipei AS Roma în anii ’90, Rudi Voller a renunțat, la sfîrșitul lunii iunie, la funcția de selecționer al Germaniei, pe care o ocupa din august 2000, în urma eliminarii reprezentativei germane în faza grupelor la Euro-2004.

Dupa patru etape, formația AS Roma ocupa locul 14 în clasament, cu 4 puncte, înregistrînd doua înfrîngeri, în meciurile cu Messina (4-3) și Bologna (3-1), o victorie, în fața echipei Fiorentina (scor 1-0), și un rezultat de egalitate în întîlnirea cu Lecce, scor 2-2.

Mediafax