BenQ lanseaza Joybee 180

Apropo.ro / 24.09.2004, 13:12
BenQ lanseaza Joybee 180
BenQ a introdus pe piața româneasca MP3 Player-ul portabil de la BenQ - Joybee 180, care va disponibil începînd cu luna octombrie în rețeaua de distribuție BenQ. Noul model are ecran OLED (Organic Light Emitting Display) și o baterie care permite ascultarea melodiilor

BenQ a introdus pe piața româneasca MP3 Player-ul portabil de la BenQ – Joybee 180, care va disponibil începînd cu luna octombrie în rețeaua de distribuție BenQ.

Noul model are ecran OLED (Organic Light Emitting Display) și o baterie care permite ascultarea melodiilor timp de 14 ore dupa o singura încarcare.

Modelul ofera opțiunea de atașare a unui transmițator în FM, cu ajutorul caruia utilizatorul poate transmite, fara fir, melodiile preferate catre un prieten, printr-un canal FM. Acesta poate sa caute frecvența respectiva la radiocasetofonul de la mașina personala sau printr-un player portabil care are atașat un receptor FM. Sistemul FM cu fir este opțional. Transmițatoarele FM sînt limitate ca raza de acțiune. Pentru ca legile din anumite țari interzic folosirea canalelor FM de catre publicul larg, aceasta funcție este disponibila cu produsul curent doar în regiunile unde spectrul de frecvențe FM este deschis folosirii de catre publicul larg.

Mediafax Business/ IT