Marian Stefan va contesta alegerile de la FR de Volei

Apropo.ro / 24.09.2004, 11:17
Marian Stefan va contesta alegerile de la FR de Volei
Patronul clubului Rapid AIBO București, Marian Ștefan, a declarat, joi, ca va contesta validitatea alegerilor din cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Federației Române de Volei, desfașurata la sediul ANS. "Daca el crede ca a cîștigat lupta asta, cu lista, pentru

Patronul clubului Rapid AIBO București, Marian Ștefan, a declarat, joi, ca va contesta validitatea alegerilor din cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Federației Române de Volei, desfașurata la sediul ANS.

„Daca el crede ca a cîștigat lupta asta, cu lista, pentru care s-au facut presiuni în teritoriu, nu-i nimic pentru ca în martie vor fi alte alegeri, dar eu sînt convins ca prin contestațiile pe care le voi depune mîine (n.r. – vineri) se va gasi o minte luminata în acest minister care sa-și dea seama ca un fost arbitru nu poate conduce voleiul românesc”, a declarat Marian Ștefan.

Marian Ștefan a mai spus ca este inadmisibil ce s-a întîmplat în ședința de joi de la sediul ANS. „Ați vazut bîlciul de astazi din sala. Este umilitor pentru voleiul românesc ce s-a întîmplat. A plecat un președinte care a dat bani foarte mulți și a venit un fost arbitru, care întodeauna a avut mîna de luat. A ieșit cine a trebuit”, a declarat Ștefan.

Patronul echipei campioane a României a mai spus ca actualul președinte nu va ramîne foarte mult timp în aceasta funcție. „Îi transmit lui Gigi Vișan ca nu va fi niciodata președinte peste clubul meu. Dînsul este președinte doar la el acasa, unde își face teren și arbitreaza pentru ca nu va rezista prea mult în aceasta funcție. Va asigur ca așa se va întîmpla”, a spus Marian Ștefan.

Fost membru în Consiliu Director, Corneliu Mangalea, a declarat ca pe viitor ar trebui evitate greșelile facute în cadrul Adunarii Generale de joi. „Am facut multe greșeli pentru ca unii au forțat demisia lui Natea. Deșteptați-va stimați colegi cît mai e timp. Pe viitor citiți statutul ca sa nu mai fiți masa de manevra, așa cum s-a întîmplat astazi”, a transmis Mangalea.

Unul din cei doi vicepreședinți ai FRV, Florin Bercea, a declarat ca trebuie reinstaurata ordinea cît mai repede. „Este un haos de nedescris, iar aceasta Adunare Generala este cel mai elocvent exemplu. La statut trebuie umblat pentru a nu mai da naștere la fel de fel de interpretari”, a mai spus Bercea, care a adaugat ca trebuie create doua structuri în cadrul federației „una care sa raspunda managerial, iar alta tehnica”.

Noul președinte al FRV, Gheorghe Vișan, a declarat ca va cauta soluții pentru atragerea de fonduri. „Promit un management serios și, în acest sens, voi forma un grup care sa atraga sponsori pentru voleiul românesc. Domnul Marian Ștefan este liber sa conteste, nu-l oprește nimeni”, a declarat Gheorghe Vișan.

Fostul vicepreședinte al FRV, Gheorghe Vișan, a fost ales în funcția de președinte al acestui for, în cadrul Adunarii Generale Extraordinare ce a avut loc, joi, la sediul Agenției Naționale pentru Sport. Gheorghe Vișan, care este și președinte al Comisiei de arbitri, a fost ales cu 58 de voturi, fiind urmat de Horațiu Nicolau, cu 30 de voturi, și de Marian Ștefan, cu șapte voturi.

Mediafax