Mihalcea s-a antrenat la Dinamo

Apropo.ro / 23.09.2004, 09:56
Mihalcea s-a antrenat la Dinamo
Jucatorul Adrian Mihalcea s-a antrenat, miercuri, separat, la baza sportiva a clubului Dinamo din Șoseaua Ștefan cel Mare, informeaza site-ul oficial al gruparii bucureștene. Potrivit sursei citate, Mihalcea nu și-a rezolvat înca problemele cu clubul italian Genoa,

Jucatorul Adrian Mihalcea s-a antrenat, miercuri, separat, la baza sportiva a clubului Dinamo din Șoseaua Ștefan cel Mare, informeaza site-ul oficial al gruparii bucureștene.

Potrivit sursei citate, Mihalcea nu și-a rezolvat înca problemele cu clubul italian Genoa, urmînd sa semneze un contract cu Dinamo abia în momentul în care litigiul cu gruparea din Serie B va fi clarificat.

Contactat telefonic, directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Danilescu, a declarat agenției MEDIAFAX ca discuțiile nu sînt înca finalizate. „Noi îl dorim pe Mihalcea, dar documentele nu sînt înca perfectate. Discuțiile nu sînt finalizate. Speram ca lucrurile sa se rezolve cît mai curînd”, a afirmat Danilescu.

Mihalcea a evoluat ultima data pentru Dinamo în sezonul 2001/2002, cînd a cîștigat titlul de campion.

Antrenorul Ioan Andone a declarat, miercuri, ca Dinamo poate spera la o clasare pe podium la finalul campionatului și la calificarea într-o cupa europeana, informeaza site-ul oficial al gruparii din Șoseaua Ștefan cel Mare.

„Și anul trecut am avut puterea sa trecem peste cîteva momente dificile și sa avem rezultate pozitive. Daca ramînem aproape de plutonul fruntaș și ne pregatim foarte bine în iarna, atunci putem spera la podium, la o calificare în cupele europene”, a spus antrenorul FC Dinamo.

Andone a afirmat ca nu este de acord cu un numar mare de jucatori straini în echipa. „Sînt ardelean, sînt naționalist și nu aș accepta decît doi-trei jucatori straini. De la FC Național, doar McKain ar putea juca la Dinamo”, a subliniat antrenorul dinamovist.

Ioan Andone, care s-a întîlnit, marți seara, cu suporterii dinamoviști, discutînd și despre conflictul dintre galerie și portarul Bogdan Stelea, a precizat ca Dinamo are nevoie de experiența acestuia. „Dinamo are nevoie de Stelea. O parte a galeriei nu poate uita faptul ca Stelea a jucat la Steaua, nu poate uita bucuria cîștigarii campionatului cu rivala noastra. Stelea nu a jignit pe nimeni și este normal sa se bucure dupa un titlu cîștigat”, a spus Andone, care a precizat ca Stelea își dorește foarte mult sa-și încheie cariera la Dinamo.

Mediafax