Mitsubishi Colt in Romania

Apropo.ro / 17.09.2004, 12:38
Mitsubishi Colt in Romania
M CAR Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru Romania, a lansat pe 15 septembrie noul Colt. Evenimentul - un elegant show de lumini, culoare si focuri de artificii - a reunit numerosi invitati, dornici sa vada "Unde te va duce Colt". Acesta este disponibil pe piata

M CAR Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru Romania, a lansat pe 15 septembrie noul Colt. Evenimentul – un elegant show de lumini, culoare si focuri de artificii – a reunit numerosi invitati, dornici sa vada „Unde te va duce Colt”.

Acesta este disponibil pe piata autohtona incepand cu 9500 Euro (CIP) in trei variante de motorizare: 1.1 litri benzina, 1.3 litri benzina, respectiv 1.5 litri diesel. Propulsoarele pot fi cuplate la o cutie de viteze manuala in 5 trepte sau la una automata secventiala cu 6 trepte, denumita AllShift. Cu ocazia lansarii, dl. Mihai Ivanescu – Director General M CAR Trading – a previzionat un numar de 70 de unitati Colt vandute pana la sfarsitul acestui an, estimarile pentru 2005 vizand 400 de unitati comercializate.

Cu un design exterior interesant, Colt propune un interior spatios si texturi folosite in premiera pentru masinile de serie (materiale translucide preluate din industria IT, regasite la nivelul consolei centrale, sismul de climatizare si cel audio). Noul model dispune standard de unul dintre cele mai performante sisteme de asistare electronica a servodirectiei, respectiv ABS si EBD (sistemul de control al tractiunii TLC fiind optional).

Pentru siguranta pasagerilor, Colt ofera airbag-uri frontale in dotarea standard, plus airbag-uri laterale si de tip „perdea”, disponibile optional sau standard in functie de echipare. De asemenea, Colt se distinge prin sistemul RISE (patent Mitsubishi Motors) ce confera un grad inalt de disipare a energiei de impact intre elementele cheie ale structurii de rezistenta.

Autoshow

Tags: