Kim Clijsters si Lleyton Hewitt se vor casatori în 2005

Apropo.ro / 17.09.2004, 11:27
Kim Clijsters si Lleyton Hewitt se vor casatori în 2005
Jucatoarea belgiana de tenis Kim Clijsters și australianul Lleyton Hewitt au anunțat, joi, ca se vor casatori în februarie 2005, în Australia. Clijsters, în vîrsta de 21 de ani, a anunțat, pe site-ul sau de internet, ca, dupa ceremonia oficiala ce va avea loc în Australia, va

Jucatoarea belgiana de tenis Kim Clijsters și australianul Lleyton Hewitt au anunțat, joi, ca se vor casatori în februarie 2005, în Australia.

Clijsters, în vîrsta de 21 de ani, a anunțat, pe site-ul sau de internet, ca, dupa ceremonia oficiala ce va avea loc în Australia, va fi organizata o petrecere pentru prietenii apropiați la Castelul Saint-Paul din Lummen (Belgia).

„În decembrie 2003, Kim și Lleyton s-au logodit. Un an mai tîrziu, frumoasa lor poveste de dragoste se va concretiza printr-o casatorie”, se precizeaza în comunicatul publicat pe site-ul jucatoarei belgiene.

Fosta numarul unu mondial, Kim Clijsters nu a mai jucat tenis din luna mai, din cauza unei accidentari la încheietura. Logodnicul sau, în vîrsta de 23 de ani, a fost finalist la ediția din acest an a US Open, australianul fiind învins de elvețianul Roger Federrer.

Clijsters și Hewitt s-au cunoscut la Open-ul Australiei din 2000. Sora jucatoarei, Elke, i-a cerut un autograf lui Hewitt. Ulterior, cei doi sportivi și-au anunțat logodna dupa o croaziera romantica la Sydney.

Mediafax