Neaga va ramîne capitanul echipei

Apropo.ro / 15.09.2004, 11:21
Neaga va ramîne capitanul echipei
Antrenorul Walter Zenga a declarat, marți, ca Adrian Neaga va ramîne capitanul echipei Steaua, deși jucatorul echipei "roș-albastre" a anunțat ca este dispus sa cedeze banderola altcuiva. "Nu sînt divergențe pe tema banderolei de capitan. Eu sînt antrenor, eu decid

Antrenorul Walter Zenga a declarat, marți, ca Adrian Neaga va ramîne capitanul echipei Steaua, deși jucatorul echipei „roș-albastre” a anunțat ca este dispus sa cedeze banderola altcuiva.

„Nu sînt divergențe pe tema banderolei de capitan. Eu sînt antrenor, eu decid acest lucru, iar Neaga este capitan”, a spus Zenga.

Neaga a avut o discuție cu Zenga în care i-a spus ca poate ar fi mai bine sa desemneze un alt capitan de echipa. „I-am zis ca sînt mai recalcitrant și ma manifest într-un anumit fel. Așa sînt eu atunci cînd pun suflet. Vom vedea joi cine va purta banderola de capitan, însa nu se pune problema ca eu sa nu vreau”, a spus Neaga.

Adrian Neaga spune ca nu a strigat la coechipieri la finalul meciului cu FC Argeș, scor 2-2, din etapa a VI-a a Diviziei A. „Nu este adevarat ca am țipat la colegi în vestiar. Nu am aruncat banderola de pe braț. Îmi aluneca tot timpul și statea numai pe la cot, așa ca am dat-o jos. Am fost puțin trist pentru rezultat, pentru ca puteam sa execut eu penaltiul și sa mi se întîmple și mie sa ratez. Am fost piteștean de la șapte ani și pîna la 22, cînd am venit la Steaua, acum apar culorile Stelei, așa ca nu sînt împacat cu acest rezultat”, a spus Neaga.

Mediafax