Ralf Schumacher intentioneaza sa participe la M.P. al Chinei

Apropo.ro / 14.09.2004, 11:04
Ralf Schumacher intentioneaza sa participe la M.P. al Chinei
Pilotul german al echipei de Formula 1 Williams-BMW, Ralf Schumacher, a anunțat, luni, pe site-ul sau oficial, ca intenționeaza sa revina pe pista cu ocazia Marelui Premiu al Chinei, care va avea loc pe 26 septembrie, la Shanghai. "A fost ultimul meu week-end petrecut în mijlocul

Pilotul german al echipei de Formula 1 Williams-BMW, Ralf Schumacher, a anunțat, luni, pe site-ul sau oficial, ca intenționeaza sa revina pe pista cu ocazia Marelui Premiu al Chinei, care va avea loc pe 26 septembrie, la Shanghai.

„A fost ultimul meu week-end petrecut în mijlocul familiei pentru mult timp de acum încolo. Vreau sa revin pe circuit peste doua saptamîni, la Shanghai”, a afirmat fratele mai mic al lui Michael Schumacher, adaugînd ca va participa, marți, la testele de la Silverstone.

Ralf Schumacher a participat la finalul saptamînii trecute, împreuna cu soția și fiul sau, la aniversarea bunicii sale, care a împlinit vîrsta de 80 de ani.

„Daca Ralf este în forma, nimic nu îl va putea împiedica sa participe la Marele Premiu al Chinei”, a afirmat directorul BMW Motorsport, Mario Theissen.

Ralf Schumacher, care a semnat un contract pentru trei sezoane cu Toyota începînd din 2005, a suferit o dubla fractura la coloana vertebrala pe 20 iunie, pe circuitul de la Indianapolis, dupa ce a pierdut controlul monopostului și s-a ciocnit de un zid, cînd avea viteza de 300 km/h.

Mediafax