Masuri de securitate la partida PSG – Chelsea

Apropo.ro / 14.09.2004, 10:52
Masuri de securitate la partida PSG - Chelsea
Aproximativ 1.200 de polițiști și jandarmi vor asigura securitatea la partida formațiile Paris Saint Germain și Chelsea, care se va disputa, marți, pe stadionul "Parc de Princes", din Paris, în prima etapa a fazei grupelor Ligii Campionilor. Potrivit unor surse

Aproximativ 1.200 de polițiști și jandarmi vor asigura securitatea la partida formațiile Paris Saint Germain și Chelsea, care se va disputa, marți, pe stadionul „Parc de Princes”, din Paris, în prima etapa a fazei grupelor Ligii Campionilor.

Potrivit unor surse din cadrul Prefecturii capitalei Franței, la partida dintre Paris Saint Germain și Chelsea, care se va disputa cu casele închise, vor asista aproximativ 45.000 de spectatori, dintre care circa 3.200 veniți din Anglia.

Numeroase dispozitive de poliție vor fi mobilizate în jurul și în interiorul stadionului începînd de marți dimineața, iar masurile de securitate la Gara de Nord din Paris, unde sînt așteptați sa soseasca suporterii englezi, vor fi sporite începînd de luni.

Potrivit Prefecturii, poliția va efectua controale permanente pîna miercuri inclusiv.

Masuri de securitate sporite vor fi luate și în interiorul stațiilor de metrou, iar cele șapte autobuze care îi vor transporta pe suporterii echipei Chelsea vor fi escortate la stadion de mai multe mașini de poliție.

La intrarea în incinta arenei „Parc de Princes”, spectatorii vor fi supuși unor controale riguroase, constînd în percheziții corporale și controale ale identitații. Accesul pe stadion cu sticle sau fumigene va fi strict interzis.

Vînzarea și consumul de bauturi alcoolice vor fi interzise în apropierea și în incinta stadionului.

Mediafax