Campionatul Balcanic de canotaj rezervat juniorilor si cadetilor

Apropo.ro / 10.09.2004, 11:08
Campionatul Balcanic de canotaj rezervat juniorilor si cadetilor
Canotoarele Elisabeta Lipa, Constanța Burcica, Georgeta Damian și Angela Alupei, campioane olimpice la Jocurile Olimpice de la Atena, vor fi arbitre la Campionatul Balcanic de juniori și cadeți, care se va desfașura pe 11 și 12 septembrie, la Orșova. La

Canotoarele Elisabeta Lipa, Constanța Burcica, Georgeta Damian și Angela Alupei, campioane olimpice la Jocurile Olimpice de la Atena, vor fi arbitre la Campionatul Balcanic de juniori și cadeți, care se va desfașura pe 11 și 12 septembrie, la Orșova.

La startul competiției, care va avea loc la Baza de Canotaj de la Orșova, se vor alinia juniori și cadeti din Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia-Muntenegru, Turcia și România.

La eveniment vor fi prezente toate componentele echipajului de 8+1 al României, medaliat cu aur la JO de la Atena, Georgeta Damian, Aurica Barascu, Rodica Florea, Liliana Gafencu, Elisabeta Lipa, Doina Ignat, Ioana Papuc, Viorica Susanu și Elena Georgescu, precum și președintele Federației de Canotaj din Cipru și un membru al Comisiei de Arbitri FISA.

„Aceasta competiție se desfașoara sub auspiciile unui an benefic pentru canotajul românesc, care a reușit sa-și pastreze supremația în competițiile mondiale și dupa întrecerile olimpice de la Schinias. Învingatorii de Atena au facut istorie. O asemenea tradiție ne obliga. Pentru a ne pastra locul în elita canotajului avem nevoie ca noua generație sa fie la fel de tenace și de bine pregatita”, a declarat președintele Federației Române de Canotaj, Ioan Dospinescu.

Mediafax