Jocul Star Trek va aparea online

Apropo.ro / 09.09.2004, 13:06
Jocul Star Trek va aparea online
Perpetual Entertainment, Inc. a anuntat ca detine drepturile exclusive ale Viacom Consumer Products pentru a dezvolta si publica un joc online multiplayer bazat pe Star Trek al Paramount Pictures. Star Trek este una dintre cele mai populare si iubite seriale SF, avand milioane de fani

Perpetual Entertainment, Inc. a anuntat ca detine drepturile exclusive ale Viacom Consumer Products pentru a dezvolta si publica un joc online multiplayer bazat pe Star Trek al Paramount Pictures.

Star Trek este una dintre cele mai populare si iubite seriale SF, avand milioane de fani pasionati in intrega lume.

In timp ce Star Trek celebreaza a 38-a aniversare, jocurile Star Trek incep o noua evolutie.

Licenta cuprinde toate filmele si serialele inclusiv: Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager, si Star Trek: Enterprise.

Jocul va oferi actiune, aventura si mechanisme de lupta unice in lumea jocurilor. Designul include o gama larga de misiuni solo si multiplayer plasate in spatiu, pe planete din tot universul. La lansare, actiunea va fi plasata in secolul 24 iar alte aspecte al universului Star Trek vor fi adaugate prin dezvoltari.

„Utilizatorii vor intalni personaje, locuri si situatii cunoscute din filmele si serialele preferate, vor explora noi dimensiuni si vor coopera sau lupta cu specii prietenoase sau ostile din univers de-a lungul jocului” a afirmat Chris McKibbin, Presedintele Perpetual Entertainment.

„Fanii Star Trek au visat demult la un joc care sa le permita explorarea universului Start Trek. Am cautat un parteneriat potrivit pentru a crea un joc nu doar pentru fani ci si pentru o audienta mai larga. Experienta Perpetual, tehnologia si viziunea asupra acestui joc i-a facut sa fie alegerea corecta” a afirmat Terri Helton, Vice Presedinte Executiv al Viacom Consumer Products.

Conform planurilor, testarea beta a jocului va incepe in 2006 iar lansarea va fi la inceputul anului 2007.

Sursa: www.perpetualent.com, preluat de SmartNews.