Maria Cioncan a sustinut examenul de admitere la masterat

Apropo.ro / 07.09.2004, 10:46
Maria Cioncan a sustinut examenul de admitere la masterat
Sportiva Maria Cioncan, medaliata cu bronz în proba de 1.500 m la Jocurile Olimpice de la Atena, a susținut, luni, examenul de admitere la cursurile de masterat ale Facultații de Educație Fizica și Sport din Cluj-Napoca. Examenul de admitere la masterat a constat într-o

Sportiva Maria Cioncan, medaliata cu bronz în proba de 1.500 m la Jocurile Olimpice de la Atena, a susținut, luni, examenul de admitere la cursurile de masterat ale Facultații de Educație Fizica și Sport din Cluj-Napoca.

Examenul de admitere la masterat a constat într-o proba scrisa la Teoria și metodica antrenamentului sportiv. Candidaților li s-a cerut sa clasifice efortul fizic în activitatea sportiva, dar și sa defineasca parametrii efortului de forța, de viteza și de rezistența în antrenamentul sportiv.

„Am avut emoții, dar subiectele au fost în regula. Sper sa fiu admisa, pentru ca vreau sa-mi aprofundez studiile din timpul facultații. Cred ca toți candidații au fost foarte bine pregatiți, iar aici nu se ține cont ca eu sunt Maria Cioncan. Examenul e pe bune”, a declarat atleta, precizînd ca a învațat întreaga noapte de duminica spre luni.

La admiterea la masterat au participat mai mulți sportivi, printre care fotbaliștii Cristian Coroian și Sandu Negrean, atacanții formației Gloria Bistrița, precum și rugbistul Bogdan Voicu, component al reprezentativei României și antrenor-jucator la echipa „U” Cluj.

Mediafax