Mourinho: Chelsea trebuie sa obtina o suta de puncte

Apropo.ro / 06.09.2004, 10:51
Mourinho: Chelsea trebuie sa obtina o suta de puncte
Tehnicianul Jose Mourinho a declarat ca echipa Chelsea trebuie sa obțina o suta de puncte pentru a cîștiga campionatul Angliei, informeaza "L'Equipe". "Daca pierzi mai mult de zece puncte, atunci va fi foarte dificil sa cîștigi titlul", a spus antrenorul echipei la care

Tehnicianul Jose Mourinho a declarat ca echipa Chelsea trebuie sa obțina o suta de puncte pentru a cîștiga campionatul Angliei, informeaza „L’Equipe”.

„Daca pierzi mai mult de zece puncte, atunci va fi foarte dificil sa cîștigi titlul”, a spus antrenorul echipei la care evolueaza și Adrian Mutu.

În campionatul Angliei o echipa joaca 38 de meciuri într-un sezon și poate obține 114 puncte. Echipa Arsenal a cîștigat campionatul în sezonul trecut avînd 90 de puncte și terminînd toate cele 38 de meciuri fara înfrîngere.

„Trebuie neaparat sa cîștigi în fața unor echipe precum Southampton, pentru ca altfel toata munca realizata în prima etapa pentru a învinge pe Mancheste nu ar fi servit la nimic. Știm deja ca meciul cu Arsenal va fi foarte dificil, așa ca nu ne putem permite sa pierdem alte puncte pe drum”, a spus Mourinho.

Mediafax