Vastag: Sînt multumit de Ionut Gheorghe

Apropo.ro / 31.08.2004, 10:48
Vastag: Sînt multumit de Ionut Gheorghe
Antrenorul lotului olimpic de box, Francisc Vaștag, a declarat, luni, la întoarcerea de la Atena, ca, deși regreta ca nu s-a reușit obținerea unui titlu olimpic, este mulțumit de performanța realizata de Ionuț Gheorghe, pe care îl considera apt sa obțina

Antrenorul lotului olimpic de box, Francisc Vaștag, a declarat, luni, la întoarcerea de la Atena, ca, deși regreta ca nu s-a reușit obținerea unui titlu olimpic, este mulțumit de performanța realizata de Ionuț Gheorghe, pe care îl considera apt sa obțina medalia de aur la JO-2008.

„Este foarte dificil sa obții un loc pe podium într-o competiție de asemenea anvergura, precum Jocurile Olimpice. Ne-am realizat obiectivul propus, acela de a ne adjudeca o medalie, dar din pacate nu am reușit mai mult. Cu toate acestea, sîntem mulțumiți și avem speranțe, pentru ca Gheorghe este un sportiv care promite foarte mult”, a spus Vaștag.

Pugilistul Ionuț Gheorghe, medaliat cu bronz la categoria 64 kg, a declarat ca, daca nu ar fi suferit o accidentare la brațul drept în urma cu aproximativ trei luni, ar fi obținut un rezultat mai bun.

„Eu am fost surpriza acestei competiții, pentru ca toate speranțele erau în Viorel și Marian Simion. Ținînd cont ca am numai 20 de ani, este o mare realizare. Am probleme la mîna dreapta de aproximativ trei luni, iar medicii nu au facut tot ceea ce ar fi fost necesar, altfel i-aș fi creat mai multe probleme adversarului din semifinale”, a menționat Gheorghe.

Ciclistul Ovidiu Tudor Oprea, clasat pe poziția a 37-a în proba de cross-country a competiției de mountain-bike, a afirmat ca acest sport nu este considerat ca fiind unul important în România, comparativ cu abordarea din strainatate, și ca se impune o schimbare de mentalitate în aceasta direcție.

Mediafax