Trica a marcat pentru Litex Loveci

Apropo.ro / 30.08.2004, 10:54
Trica a marcat pentru Litex Loveci
Mijlocașul Eugen Trica a marcat un gol pentru echipa sa, Litex Loveci, în partida cîștigata, duminica, în deplasare, cu scorul de 2-1, în fața formației Vidima Rakovski, în etapa a IV-a a campionatului Bulgariei. Trica a deschis scorul în minutul 9, cel de-al doilea gol

Mijlocașul Eugen Trica a marcat un gol pentru echipa sa, Litex Loveci, în partida cîștigata, duminica, în deplasare, cu scorul de 2-1, în fața formației Vidima Rakovski, în etapa a IV-a a campionatului Bulgariei.

Trica a deschis scorul în minutul 9, cel de-al doilea gol al echipei sale fiind înscris de Beliakov, în minutul 34. Gazdele au punctat prin Michev ’23.

Jucatorul Laurențiu Reghecampf a fost titular în meciul pe care Energie Cottbus l-a terminat la egalitate, scor 0-0, în deplasare, în fața formației FC Saarbrucken, în etapa a III-a din liga a doua germana. Reghecampf, care a primit și un cartonaș galben, a fost înlocuit, în minutul 68, cu Adrian Iordache.

În etapa a treia a campionatului Olandei, formația Ajax Amsterdam, cu portarul Bogdan Lobonț și atacantul Nicolae Mitea rezerve, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata, pe teren propriu, în compania formației FC Utrecht. Mitea a fost introdus pe teren în minutul 78, în locul lui Boukhari.

Jucatorul Sorin Botiș a evoluat pe toata durata partidei pe care Ferencvaros a cîștigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața formației MTK Budapesta, în etapa a IV-a a campionatului Ungariei.

Mediafax