Criza la Dinamo

Apropo.ro / 30.08.2004, 10:07
Criza la Dinamo
Formația CFR Cluj a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (1-1), echipa Dinamo București, într-un meci din etapa a V-a a Diviziei A "Burger". CFR Cluj - Dinamo București  4-2 (1-1) Au marcat: Oncica '3, '71, Anca '57 (p), '62 / Iordache '38, Niculescu '64

Formația CFR Cluj a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (1-1), echipa Dinamo București, într-un meci din etapa a V-a a Diviziei A „Burger”.

CFR Cluj – Dinamo București  4-2 (1-1)

Au marcat: Oncica ‘3, ’71, Anca ’57 (p), ’62 / Iordache ’38, Niculescu ’64

Stadion: „CFR”

Spectatori: 8.500

Cartonașe galbene: Jula ’34, Oncica ’41, Marginean ’78, Toma ’83 / Margaritescu ’40, Cr. Munteanu ’59, Niculescu ’69

Cartonaș roșu: Ciobotariu ’57

Arbitri: Cristian Balaj – Aurel Onița, Octavian Șovre – Sebastian Colțescu

Observatori: Iosif Urs, Aron Huzu

Componența formațiilor:

CFR Cluj: Pîglișan - Panin, Jula, Aștilean (Alickovic ’66),  Toma, Vasîie -  Oncica, Marginean, Turcu (Fl. Dan ’70) -Anca, Bruncevici (Kolasinaci ’55). Antrenor: Aurel Șunda.

Dinamo: Cr. Munteanu – Ciobotariu, Alistar, Iordache – Fl. Petre, Margaritescu (Balțio ’68), I. Badea, Semeghin – Tameș – Niculescu (D. Șerban ’83), Danciulescu. Antrenor: Ioan Andone.

Declarații dupa meci:

Aurel Șunda (antrenor CFR Cluj): „Astazi am dovedit ca sîntem o echipa buna și o mare familie. Este o victorie mare, însa trebuie sa ramînem cu picioarele pe pamînt și sa fim foarte atenți în continuare. Scorul reflecta fidel raportul de forțe din teren”.

Ioan Andone (antrenor Dinamo): „O victorie extraordinara a echipei CFR Cluj, care s-a autodepașit. Greșelile personale se platesc, iar noi am greșit astazi prea mult. Ciobotariu a gafat de doua ori în aceeași faza, iar pe Munteanu nu-l înțeleg. Cred ca l-a bulversat convocarea la echipa naționala. Avem în continuare un program infernal, iar preocuparea noastra este sa depașim psihic acest moment. Este o perioada proasta pentru Dinamo, dar sper sa nu repetam seria de șapte meciuri fara victorie de acum doua ediții”.

Arpad Paszkany (finanțatorul echipei CFR Cluj): „Este cea mai mare victorie a noastra de pîna acum. Sînt cu atît mai bucuros cu cît, pentru fiecare echipa, meciul cu campioana este un barometru al valorii”.

– Oficialii clubului CFR au intrat pe teren imediat dupa ultimul fluier al arbitrului Cristian Balaj și au îmbrațișat fiecare jucator, apoi au dansat o hora a bucuriei. Prima pentru victorie a fost stabilita la 40 de milioane de lei.

– Dinamo a fost încurajata de un grup de 300 de suporteri

Mediafax