Keseru nu va evolua împotriva Macedoniei

Apropo.ro / 26.08.2004, 11:14
Keseru nu va evolua împotriva Macedoniei
Internaționalul român al echipei franceze FC Nantes, Claudiu Keșeru, nu va evolua în partida România - Macedonia, din preliminariile CE de tineret, din cauza unei accidentari, informeaza FRF. Medicul echipei franceze FC Nantes, Georges Riau, a trimis un fax în care informeaza

Internaționalul român al echipei franceze FC Nantes, Claudiu Keșeru, nu va evolua în partida România – Macedonia, din preliminariile CE de tineret, din cauza unei accidentari, informeaza FRF.

Medicul echipei franceze FC Nantes, Georges Riau, a trimis un fax în care informeaza Federației Române de Fotbal ca jucatorul român a suferit o entorsa la glezna și urmeaza sa fie indisponibil pîna la sfîrșitul saptamînii viitoare.

În urma acestei accidentari, antrenorul echipei de tineret, Nicolae Manea, mai are la dispoziție doar patru stranieri: Gabriel Tamaș (Spartak Moscova), George Florescu, Razvan Cociș (ambii Șerif Tiraspol) și Ianis Zicu (Internazionale Milano). Lista jucatorilor din campionatul intern pentru meciul cu Macedonia va fi anunțata dupa disputarea meciurilor din cadrul etapei a cincea a Diviziei A „Burger”.

Reunirea lotului de tineret va avea loc duminica, la Casa Fotbalului, fiind urmata de o conferința de presa a antrenorului Nicolae Manea, programata la ora 10.15. La întîlnirea cu reprezentanții mass-media vor participa și trei componenți a echipei de tineret.

Lotul de tineret va pleca spre Craiova imediat dupa încheierea conferinței de presa, urmînd a fi cazat la Hotel „Jiul”.

Mediafax