Graf va juca un meci demonstrativ pe un teren ce-i va purta numele

Apropo.ro / 25.08.2004, 10:37
Graf va juca un meci demonstrativ pe un teren ce-i va purta numele
Fosta jucatoare germana de tenis Steffi Graf va reveni pe teren, cu ocazia unui meci demonstrativ ce va avea loc pe 25 septembrie, pe terenul central al turneului de la Berlin, care va purta numele sportivei. Meciul demonstrativ se va desfașura pe terenul "An der Hundekehle", unde Graf a

Fosta jucatoare germana de tenis Steffi Graf va reveni pe teren, cu ocazia unui meci demonstrativ ce va avea loc pe 25 septembrie, pe terenul central al turneului de la Berlin, care va purta numele sportivei.

Meciul demonstrativ se va desfașura pe terenul „An der Hundekehle”, unde Graf a cîștigat noua ediții ale turneului de la Berlin, prima în 1986. De la retragerea sa din activitate, în 1999, fosta jucatoare germana a avut doar cîteva apariții pe terenul de tenis.

Graf, în vîrsta de 35 de ani, a cîștigat 107 turnee de simplu, dintre care 22 de Grand Slam (de 4 ori Australian Open, de 6 ori Roland Garros, de 7 ori Wimbledon-ul și de 5 ori US Open). În 1988, ea a reușit Marele Șlem, cucerind toate cele patru Grand Slam-uri ale anului, la care s-a adaugat turneul olimpic de la Seul. Germanca a petrecut, de asemenea, 331 de saptamîni pe primul loc în clasamentul mondial, dintre care 186 consecutive, ceea ce constituie un record în istoria tenisului, atît la masculin, cît și la feminin.

Steffi Graf s-a casatorit, în octombrie 2001, cu jucatorul american Andre Agassi, cu care are doi copii, un baiat de doi ani și jumatate, Jaden Gil, și o fetița de zece luni, Jaz.

Mediafax