Zenga il lauda pe Radoi

Apropo.ro / 24.08.2004, 16:17
Zenga il lauda pe Radoi
Antrenorul echipei Steaua București, Walter Zenga, a declarat, marți, ca fundașul MIrel Radoi ar merita sa ajunga într-unul dintre campionatele puternice din Europa, precum Italia sau Spania. "Mulți jucatori din România au valoare sa joace în Italia, nu este vorba doar

Antrenorul echipei Steaua București, Walter Zenga, a declarat, marți, ca fundașul MIrel Radoi ar merita sa ajunga într-unul dintre campionatele puternice din Europa, precum Italia sau Spania.

„Mulți jucatori din România au valoare sa joace în Italia, nu este vorba doar de jucatorii de la Steaua. Problema este ca sînt extracomunitari, dar cred ca odata cu intrarea țarii în Uniunea Europeana se vor schimba multe lucruri”, a spus Zenga.

Antrenorul italian spune ca Steaua nu își poate permite sa trateze cu lejeritate meciul cu FK Zeleznik Belgrad, programat joi, de la ora 20.00, în manșa secunda a turului doi preliminar al Cupei UEFA. „Cupa UEFA este foarte importanta, nu am cîștigat nimic pîna acum. Victoria cu Dinamo este un cîștig foarte important din punct de vedere moral”, a subliniat Zenga.

Mediafax