Aliuța ar putea juca în meciul cu FC Național

Apropo.ro / 21.08.2004, 14:44
Aliuța ar putea juca în meciul cu FC Național
Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat, vineri, ca mijlocașul Marian Aliuța ar putea evolua în meciul cu FC Național, din etapa a IV-a a Diviziei A, însa a precizat ca nu s-a decis daca acesta va fi titular sau va intra pe teren pe parcursul partidei. Razvan

Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat, vineri, ca mijlocașul Marian Aliuța ar putea evolua în meciul cu FC Național, din etapa a IV-a a Diviziei A, însa a precizat ca nu s-a decis daca acesta va fi titular sau va intra pe teren pe parcursul partidei.

Razvan Lucescu considera ca FC Național este o echipa boema. „FC Național este o echipa boema, o echipa frumoasa, care a jucat un fotbal placut, dar probabil lipsa spectatorilor și a presiunii pentru performanța i-a facut sa rateze un obiectiv important. Va fi un meci dificil, pentru ca întîlnim un adversar puternic, dar noi ne pregatim pentru victorie, tratam fiecare meci cu cea mai mare seriorizate”, a adaugat Lucescu.

Brazilianul Junior este apt de joc, însa este în urma cu pregatire, în timp ce Ionuț Neagu face parte din lotul echipei Electromagnetica pentru meciul de sîmbata, a mai spus Lucescu..

Mediafax