Viorel Simion s-a calificat în sferturile de finala la JO

Apropo.ro / 21.08.2004, 13:19
Viorel Simion s-a calificat în sferturile de finala la JO
Pugilistul Viorel Simion s-a calificat în sferturile de finala ale categoriei 57 kg din cadrul concursului de box de la JO, dupa ce l-a învins, vineri, la puncte, scor 38-13, pe bielorusul Mihail Biarnadski, în turul doi al competiției. În sferturile de finala, Simion îl va

Pugilistul Viorel Simion s-a calificat în sferturile de finala ale categoriei 57 kg din cadrul concursului de box de la JO, dupa ce l-a învins, vineri, la puncte, scor 38-13, pe bielorusul Mihail Biarnadski, în turul doi al competiției.

În sferturile de finala, Simion îl va întîlni pe sud-coreeanul Hwan Seok Jo, care l-a învins, în turul doi, cu 28-16, pe canadianul Benoit Gaudet.

În concursul olimpic de natație, românca Simona Paduraru a ocupat locul 8 în finala la 800 metri, cu timpul de 8:37.02.

Înotatorul Dragoș Coman s-a calificat în finala olimpica a probei de 1500 m liber, dupa ce s-a clasat pe locul doi în seria lui, cu timpul de 15:06.33. Coman s-a calificat în finala cu al șaselea timp.

Atleta Maria Cioncan s-a calificat în semifinalele probei de 800 metri, ocupînd primul loc în seria a doua de calificari, cu timpul de un minut, 59 de secunde și 64 de sutimi, ceea ce a reprezentat un nou record personal.

Altetul Ștefan Vasilache nu a obținut calificarea în finala probei de saritura în înalțime, el clasîndu-se pe locul 8 în prima grupa de calificari, cu o performanța de 2,25 metri. Sportivul român a ratat toate cele trei încercari la 2,28 metri.

Atletul Marian Oprea s-a calificat, vineri, cu a treia performanța, 17,44 m, în finala probei olimpice de triplusalt, care se va desfașura duminica seara.

Sportivul Gabriel Munteanu a pierdut prin ippon în primul meci din recalificari la categoria +100 kg, din turneul olimpic de judo, în fața brazilianului Daniel Hernandez. În turul al doilea, Munteanu pierduse tot prin ippon, în fața rusului Tamerlan Tmenov.

Sportiva Ramona Ciobanu a ratat calificarea în finala concursului olimpic de sarituri în apa, ocupînd locul 24 în calificari.

În cea de-a șaptea zi a Olimpiadei de la Atena, singurul record mondial a fost stabilit de sportiva australiana Anna Meares, care a cîștigat medalia de aur în proba de 500 m contratimp pe pista, cu timpul de 33 de secunde și 952 miimi. Precedentul record mondial era de 34 de secunde și fusese stabilit de chinezoaica Jiang Yonghua, pe 11 august 2002, la Kumming (China).

Mediafax