Berlusconi, banuit ca și-a facut implanturi de par

Apropo.ro / 20.08.2004, 13:59
Berlusconi, banuit ca și-a facut implanturi de par
Presa italiana se întreaba daca premierul Silvio Berlusconi și-a facut sau nu implanturi capilare, dupa ce a aparut în public la începutul acestei saptamîni cu capul acoperit de o bandana, transmite AFP. Berlusconi a avut o apariție-surpriza, joi, la Porto Rotondo, localitate

Presa italiana se întreaba daca premierul Silvio Berlusconi și-a facut sau nu implanturi capilare, dupa ce a aparut în public la începutul acestei saptamîni cu capul acoperit de o bandana, transmite AFP.

Berlusconi a avut o apariție-surpriza, joi, la Porto Rotondo, localitate apropiata de vila sa din Sardinia, unde își petrece concediul, a relatat agenția ANSA. „Va statea mai bine cu bandana”, i-a spus un tînar intimidat. „Cu puțin mai mult par îmi sta și mai bine”, a raspuns Berlusconi, afirmație pe care unii au interpretat-o drept o recunoaștere a faptului ca șeful guvernului a urmat un tratament pentru calviție.

ANSA mai adauga ca persoanele de fața au remarcat niște denivelari pe creștetul lui Berlusconi, atunci cînd acesta și-a scos bandana. În cursul serii de joi, agenția a precizat însa ca afirmația lui Berlusconi fusese doar o gluma.

Șeful guvernului italian a stîrnit curiozitatea presei dupa ce la începutul saptamînii și-a întîmpinat oaspetele, pe Tony Blair, purtînd o bandana de culoare alba. Fotografia lui Berlusconi purtînd acest accesoriu neobișnuit a fost la loc din cinste în presa italiana de marți.

Unii au speculat atunci ca bandana ascunde o noua intervenție estetica. La începutul anului, premierul italian, care va împlini curînd 68 de ani, și-a ridicat pleoapele și și-a facut un litfing facial.

Mediafax

Tags: