Oțelul Galați – Farul, scor 1-0

Apropo.ro / 19.08.2004, 11:29
Oțelul Galați - Farul, scor 1-0
Formația Oțelul Galați a învins, sîmbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Farul Constanța, într-un meci din etapa a IV-a a Diviziei A "Burger", transmite corespondentul MEDIAFAX. Oțelul Galați - Farul Constanța  1-0 (0-0)

Formația Oțelul Galați a învins, sîmbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Farul Constanța, într-un meci din etapa a IV-a a Diviziei A „Burger”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oțelul Galați – Farul Constanța  1-0 (0-0)
A marcat: Gheara ’74
Stadion: „Dunarea”
Spectatori: 7.000
Cartonașe galbene: Iacob ‘5, Aldea ’28, Marginean ’45, Cernea ’78, Nanu ’90+2 / Pașcovici ’16, L. Mihai ’60
Arbitri: Ionica Serea – Ionel Popa, Dragoș Iliescu – Petrica Burcea
Observatori: Dumitru Mihalache, Constantin Gheorghe.

Componența formațiilor:

Oțelul: Cernea – Rohat, Gheara, Toporan (Izvoreanu ’56) – Nanu, Tanase, Marginean, Dragomir, Aldea – Oprea (Mozacu ’71), Iacob. Antrenor Sorin Cîrțu.
Farul: Curca – Farmache, Barbu, Șchiopu, Pașcovici, Senin – Lungu, Todoran (Gurița ’64), Apostol (Baicu ’64) – Cristocea, L. Mihai. Antrenor Petre Grigoraș.

Declarații dupa meci:

Sorin Cîrțu (antrenor Oțelul): „A fost un meci foarte greu, iar pentru noi poate însemna un nou început. Îmi felicit jucatorii pentru angajamentul de care au dat dovada și poate acest meci va însemna ceva și pentru moralul lor înaintea returului cu Partizan Belgrad din Cupa UEFA. Sînt nemulțumit de arbitraj. Ionica Serea a arbitrat într-o maniera perversa. Sînt foarte bucuros ca partida a avut loc la Galați. Publicul a avut un rol foarte mare în obținerea acestei victorii. Lui Boghici nici nu vreau sa-i pronunț numele”.

Petre Grigoraș (antrenor Farul): „Știam ca ne așteapta un meci foarte greu la Galați, Oțelul fiind o echipa care reprezinta România în cupele europene. Ne așteptam sa gasim o echipa foarte motivata, ținînd cont atît de situația lor din clasament, cît și de faptul ca evolua pentru prima data în acest sezon în fața propriilor suporteri. La scorul de 0-0 am forțat victoria introducînd doua vîrfuri de atac, dar acest lucru nu ne-a reușit”.

Mediafax