Catalina Gheorghițoaia în semifinalele JO la sabie

Apropo.ro / 17.08.2004, 16:04
Catalina Gheorghițoaia în semifinalele JO la sabie
Sabrera Catalina Gheorghițoaia s-a calificat, marți, în semifinalele concursului olimpic, unde o va întîlni pe sportiva americana Mariel Zagunis. Gheorghițoaia a trecut în primul tur de senegaleza Nafi Toure (15-6), în turul al doilea de poloneza Aleksandra Socha

Sabrera Catalina Gheorghițoaia s-a calificat, marți, în semifinalele concursului olimpic, unde o va întîlni pe sportiva americana Mariel Zagunis.

Gheorghițoaia a trecut în primul tur de senegaleza Nafi Toure (15-6), în turul al doilea de poloneza Aleksandra Socha (15-12), iar în sferturi a învins-o pe chinezoaica Yang Zhang (15-13).

Spadasinul Alexandru Nyisztor a fost eliminat de la JO în turul doi, fiind învins de italianul Alberto Rota, scor 15-8. Nyisztor l-a învins în primul tur pe ucraineanul Bogdan Nikiși, cu scorul de 15-6.

Sportivul Sorin Babii a ratat calificarea în finala probei de 50 m pistol liber, din cadrul concursului de tir de la JO, clasîndu-se pe locul 18 în calificari, cu un total de 553 puncte.

Reprezentantul României în concursul ecvestru complet de la JO, Viorel Bubau, care concureaza pe calul Carnaval, a fost eliminat din competiție, dupa ce nu a reușit sa termine proba de cross-country. Bubau nu va mai putea lua startul în ultima proba a concursului complet, cea de obstacole.

Mediafax