Rezultate obținue de sportivii români în prima zi a JO

Apropo.ro / 14.08.2004, 16:22
Rezultate obținue de sportivii români în prima zi a JO
Echipajul feminin de doua rame fara cîrmaci, alcatuit din Georgeta Andrunache și Viorica Susanu, s-a calificat, sîmbata, în semifinalele concursului olimpic. Echipajul român a ocupat primul loc în cea de-a doua serie, cu timpul de 7:29.74. Echipajul masculin de patru rame fara

Echipajul feminin de doua rame fara cîrmaci, alcatuit din Georgeta Andrunache și Viorica Susanu, s-a calificat, sîmbata, în semifinalele concursului olimpic.

Echipajul român a ocupat primul loc în cea de-a doua serie, cu timpul de 7:29.74.

Echipajul masculin de patru rame fara cîrmaci, compus din Florin Corbeanu, Ovidiu Cornea, Daniel Mastacan și Gheorghița Munteanu, a ratat calificarea direct în semifinale, terminînd pe ultimul loc din prima serie, cu timpul de 6:40.02. Echipajul român va evolua, luni, în recalificari.

Înotatorii Dragoș Coman și Beatrice Cîșlaru au ratat calificarea în finala probelor de 400 m liber, respectiv 400 m mixt.

Sportivul Mihai Covaliu a ratat calificarea în semifinalele probei de spada, dupa ce a fost învins, în sferturi, de concurentul ungur Zsolt Nemesik, cu scorul de 15-14. În primul tur Covaliu l-a învins pe Hanming Zhou, din China, cu scorul de 15-10, iar în optimi a trecut de sportivul polonez Rafal Sznajder cu scorul de 15-9.

Sportivii Sorin Babii și Iulian Raicea au ratat calificarea în finala probei de 10 m pistol cu aer comprimat. Babii s-a clasat pe locul 13, cu un total de 579 de puncte, în timp ce Raicea a ocupat poziția cu numarul 39, cu 570 de puncte. Din cei 47 de concurenți, doar primii opt au obținut calificarea în finala.

Babii va mai participa, marți, la proba de 50 m pistol cu aer comprimat, în timp ce Raicea va evoluat, pe 21 august, în proba de 25 m pistol viteza.

Mediafax