Al doilea grup al delegatiei olimpice a României a plecat la Atena

Apropo.ro / 09.08.2004, 10:59
Al doilea grup al delegatiei olimpice a României a plecat la Atena
Al doilea grup al delegației olimpice a României, compus din 17 sportivi de la judo, natație, tenis de masa și tir, a plecat, duminica, de pe Aeroportul Internațional "Henri Coanda", la Atena. Sportivii din lotul de judo (Alina Dumitru, Ioana Dinea Aluaș, Claudiu

Al doilea grup al delegației olimpice a României, compus din 17 sportivi de la judo, natație, tenis de masa și tir, a plecat, duminica, de pe Aeroportul Internațional „Henri Coanda”, la Atena.

Sportivii din lotul de judo (Alina Dumitru, Ioana Dinea Aluaș, Claudiu Baștea, Gabriel Munteanu) și cei din lotul de tenis de masa (Mihaela Șteff, Otilia Badescu, Adriana Zamfir, Adrian Crișan) au venit la aeroport cu același autocar.

Înotatorul Dragoș Coman a sosit la aeroport cu aproximativ o jumatate de ora mai tîrziu decît restul componenților lotului de înot, respectiv Camelia Potec, Beatrice Cîșlaru, Simona Paduraru, Larisa Lacusta, Razvan Florea și Ioan Gherghel.

Sportivii Sorin Babii și Iulian Raicea, care vor reprezenta România în competiția de tir de la JO, au fost nevoiți sa ramîna mai mult în vama pentru efectuarea formalitaților privind transportul armelor la Atena.

Mediafax