Interbox ar putea fi preluat de un grup de oameni de afaceri români

Apropo.ro / 05.08.2004, 10:53
Interbox ar putea fi preluat de un grup de oameni de afaceri români
Un grup de oameni de afaceri din România ar putea deveni proprietarul clubului canadian Interbox, la care sînt legitimați pugiliștii Leonard Doroftei și Lucian Bute, în cursa pentru achiziționarea firmei aflîndu-se și fostul boxer Eric Lucas, informeaza cotidianul "La

Un grup de oameni de afaceri din România ar putea deveni proprietarul clubului canadian Interbox, la care sînt legitimați pugiliștii Leonard Doroftei și Lucian Bute, în cursa pentru achiziționarea firmei aflîndu-se și fostul boxer Eric Lucas, informeaza cotidianul „La Presse”.

„Surpriza, Eric Lucas are acum contracandidați în încercarea de a prelua clubul Interbox. Astfel, un grup de oameni de afaceri din România, reprezentat de un avocat din Montreal, a înaintat deja o prima oferta saptamîna trecuta, cu promisiunea ca va exista o oferta mai mare în încercarea de a cumpara societatea aflata în stare de faliment”, scrie „La Presse”.

Potrivit cotidianului citat, propunerea venita din partea românilor este superioara celei a lui Eric Lucas. Fostul pugilist, care a fost legitimat la Interbox, și-a anunțat pe 12 iulie intenția de a achiziționa clubul canadian, aflat în stare de insolvabilitate de la începutul lunii martie.

„La Presse” noteaza ca, deși oferta venita din partea lui Lucas a fost acceptata de creditorii clubului Interbox, care puteau sa recupereze astfel 37 de cenți per dolar, tranzacția nu a fost înca aprobata de un judecator, astfel încît creditorii pot aștepta oferta din partea oamenilor de afaceri din România.

Mediafax