Peste 80.000 de bilete vîndute în ultima saptamîna

Apropo.ro / 02.08.2004, 10:21
Peste 80.000 de bilete vîndute în ultima saptamîna
Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de la Atena (ATHOC) a anunțat ca în ultima saptamîna s-au vîndut peste 80.000 de bilete, apreciind drept "impresionant" saltul realizat fața de numarul de bilete vîndute pe saptamîna în cursul lunii iunie. "Interesul pentru biletele la

Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de la Atena (ATHOC) a anunțat ca în ultima saptamîna s-au vîndut peste 80.000 de bilete, apreciind drept „impresionant” saltul realizat fața de numarul de bilete vîndute pe saptamîna în cursul lunii iunie.

„Interesul pentru biletele la întrecerile olimpice crește pe zi ce trece. Doua alte puncte de vînzare a biletelor vor fi puse în funcțiune începînd de luni în centrul Atenei, pe lînga cele doua existente”, se arata într-un comunicat al ATHOC. Biletele pentru întrecerile din cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena, care se vor desfașura în perioada 13-29 august, sînt puse în vînzare la 110 sucursale ale Alpha Bank, sponsor al competiției.

La sfîrșitul lunii iunie, ATHOC a anunțat ca s-au vîndut 1,95 milioane de bilete din cele 5,3 milioane disponibile, dintre care 830.000 au fost achiziționate de Comitetele Olimpice și federațiile din țarile participante la JO.

La începutul lunii iulie, ATHOC a lansat o noua campanie naționala și internaționala pentru creșterea vînzarilor.

Mediafax