Steaua schimba sistemul de premiere

Apropo.ro / 28.07.2004, 09:36
Steaua schimba sistemul de premiere
Antrenorul echipei de rugby Steaua București, Marin Moț, a declarat, marți, ca a discutat cu conducerea clubului modificarea sistemului de premiere a jucatorilor. "Conducerea clubului a decis ca, în acest sezon, jucatorii sa fie recompensați cu prime pentru fiecare

Antrenorul echipei de rugby Steaua București, Marin Moț, a declarat, marți, ca a discutat cu conducerea clubului modificarea sistemului de premiere a jucatorilor.

„Conducerea clubului a decis ca, în acest sezon, jucatorii sa fie recompensați cu prime pentru fiecare victorie, dar vor avea și o prima de obiectiv. Jucatorii vor încasa jumatate din prima imediat dupa partida, iar cealalta jumatate dupa îndeplinirea obiectivului. Oricum, jucatorii vor cîștiga de pe urma acestui nou sistem”, a declarat Marin Moț, la finalul partidei amicale cu echipa naționala U-19 a României, susținuta pe terenul Ghencea II.

Noul antrenor al formației Steaua a mai spus ca obiectivul echipei este cîștigarea titlului. „Sîntem datori sa cîștigam titlul, dupa ce am ratat finala din sezonul trecut. Nici nu ne gîndim sa nu cîștigam”, a mai spus Moț.

Pentru viitorul sezon, Marin Moț poarta discuții pentru transferul a patru jucatori, care fac parte din lotul național: Bogdan Balan, Ion Paulica, Madalin Baraulea și Darie Curea.

Marin Moț a fost numit pe 22 iulie antrenor principal al echipei Steaua, înlocuindu-l pe Leodor Costea, care a devenit antrenor secund.

Mediafax