Shaquille O’Neal a asistat la meciul Gatti-Doroftei

Apropo.ro / 26.07.2004, 10:24
Shaquille O'Neal a asistat la meciul Gatti-Doroftei
Baschetbalistul american Shaquille O'Neal și actorul Paulie Walnuts, care joaca în filmul "Clanul Soprano", s-au numarat printre personalitațile prezente la meciul pierdut de Leonard Doroftei în fața lui Arturo Gatti, informeaza cotidianul "The Star Ledger", din New Jersey.

Baschetbalistul american Shaquille O’Neal și actorul Paulie Walnuts, care joaca în filmul „Clanul Soprano”, s-au numarat printre personalitațile prezente la meciul pierdut de Leonard Doroftei în fața lui Arturo Gatti, informeaza cotidianul „The Star Ledger”, din New Jersey.

Potrivit publicației citate, Doroftei a fost susținut de aproximativ 500 de români stabiliți în New York, în timp ce adversarul sau s-a bucurat de sprijinul a 11.500 de spectatori, „veniți sa vada un boxer din New Jersey în elementul sau”.

„Sîmbata seara, în mai puțin timp decît este necesar pentru a citi acest articol, Gatti a platit un omagiu celui mai vechi clișeu din box: «Ucide corpul și capul va muri»”, scrie publicația citata, potrivit careia toți cei trei arbitri au decis ca prima repriza a fost cîștigata de Gatti, pe care autorul articolului îl considera un reprezentat de baza al statului New Jersey.

„Acest pugilist de origine canadiana le-a oferit fanilor din New Jersey ceea ce doreau. El nu i-a dezamagit. Pentru Dorin, nu se poate spune ca a fost o rușine, la fel cum o victima nu poate fi condamnata pentru ca a stat în calea învingatorului. Acest meci nu a fost despre Doroftei. A fost despre Gatti, aflat pe drumul spre marile succese. Gatti a facut exact ce aștepta lumea de la el”, mai scrie publicația citata.

Cotidianul „Daily News” din New York scrie ca Arturo Gatti știa ca nu va munci mult pentru a-l învinge pe „micuțul” Doroftei. „Și chiar așa a fost. Gatti a muncit foarte puțin și l-a învins, prin KO, în repriza secunda. Ar fi crud sa nu-i recunoaștem meritele lui Dorin, dar pur și simplu nu s-a ridicat la nivelul lui Gatti, care și-a format o imagine de luptator în ring, dupa cele trei întîlniri cu Mickey Ward”, scrie sursa citata.

Mediafax