Un jucator din NHL inculpat pentru omucidere

Apropo.ro / 18.07.2004, 14:35
Un jucator din NHL inculpat pentru omucidere
Hocheistul Dany Heatley, de la echipa Atlanta Thrashers din NHL, a fost incuplat, vineri, pentru "omucidere legata de conducerea unui vehicul", dupa ce coechipierul sau Dan Snyder a decedat în urma unui accident rutier produs de el, informeaza AFP. Heatley risca sa fie condamnat la 15

Hocheistul Dany Heatley, de la echipa Atlanta Thrashers din NHL, a fost incuplat, vineri, pentru „omucidere legata de conducerea unui vehicul”, dupa ce coechipierul sau Dan Snyder a decedat în urma unui accident rutier produs de el, informeaza AFP.

Heatley risca sa fie condamnat la 15 ani de închisoare.

Accidentul a avut loc pe 29 septembrie 2003, în apropiere de Atlanta. Snyder, în vîrsta de 25 de ani, calatorea alaturi de Dany Heatley într-o mașina marca Ferrari. Mașina s-a izbit de un stîlp, apoi a ricoșat într-un zid. Potrivit poliției, mașina condusa de Heatley rula cu o viteza de 128 kilometri pe ora. Snyder, deși avea centura de siguranța, a fost aruncat din mașina.

Dan Snyder a suferit leziuni grave la creier și nu și-a mai revenit din coma. El a decedat la șase zie dupa accident. Heatley, în vîrsta de 23 de ani, a fost ranit la umarul stîng, la genunchiul drept și la maxilar.

Dany Heatley a revenit în activitatea competiționala în luna ianuarie, susținut în special de parinții lui Snyder.

Mediafax