Szabo spune ca România nu va obtine medalii la atletism

Apropo.ro / 01.07.2004, 09:55
Szabo spune ca România nu va obtine medalii la atletism
Sportiva Gabriela Szabo crede ca România nu poate spera la o medalie în competiția de atletism din cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena, care se vor desfașura în perioada 13-29 august. "Au fost cîteva rezultate foarte bune, dar asta nu ne da speranța la o medalie olimpica.

Sportiva Gabriela Szabo crede ca România nu poate spera la o medalie în competiția de atletism din cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena, care se vor desfașura în perioada 13-29 august.

„Au fost cîteva rezultate foarte bune, dar asta nu ne da speranța la o medalie olimpica. Sîntem departe de ceea ce se întîmpla acum pe plan internațional”, a spus Szabo.

Referitor la aceasta declarație, președintele Federației Române de Atletism, Iolanda Balaș, a declarat: „Este treaba lui Gabi ce spune. Este adevarat ca putem sa nu luam nimic la Atena. Mergem cu 25 de atleți și ne-am angajat sa luam 2 medalii. Nu mai este ca pe vremuri, sarcina de partid”.

România a obținut cinci medalii, dintre care una de aur, prin Gabriela Szabo, în concursul de atletism din cadrul Jocurilor Olimpice de la Sydney, din anul 2000.

Mediafax