Gene l-ar putea înlocui pe Ralf Schumacher

Apropo.ro / 26.06.2004, 11:34
Gene l-ar putea înlocui pe Ralf Schumacher
Pilotul de rezerva al echipei Williams-BMW, Marc Gene, l-ar putea înlocui pe germanul Ralf Schumacher la Marele Premiu de Formula 1 al Franței, care se va desfașura pe 4 iulie, pe circuitul de la Magny-Cours, informeaza site-ul f1-live.com. Gene a exersat, joi, timp de o jumatate


Pilotul de rezerva al echipei Williams-BMW, Marc Gene, l-ar putea înlocui pe germanul Ralf Schumacher la Marele Premiu de Formula 1 al Franței, care se va desfașura pe 4 iulie, pe circuitul de la Magny-Cours, informeaza site-ul f1-live.com.

Gene a exersat, joi, timp de o jumatate de ora, opririle la standuri pe circuitul de la Jerez. Un purtator de cuvînt al Williams-BMW a afirmat ca pilotul spaniol a încercat și diverse strategii.

Gene a fost al treilea în testele efectuate pe circuitul de la Jerez, fiind devansat doar de japonezul Takuma Sato (BAR-Honda) și finlandezul Kimi Raikkonen (McLaren).

Ralf Schumacher a suferit o ușoara comoție cerebrala, dupa ce s-a izbit cu 300 de kilometri la ora într-un zid de siguranța în timpul Grand Prix-ului Statelor Unite, desfașurat duminica. Pilotului german i s-a acordat primul ajutor timp de zece minute în monopostul avariat, de unde nu a reușit sa iasa, el fiind ulterior internat într-un spital din Indianapolis. Accidentul lui Ralf Schumacher a fost provocat de resturile de monoposturi ramase pe pista dupa coliziunile produse la începutul cursei.

Mediafax