Madalina Gojnea în sferturile de finala la Roland Garros

Apropo.ro / 03.06.2004, 12:45
Madalina Gojnea în sferturile de finala la Roland Garros
Jucatoarea de tenis Madalina Gojnea s-a calificat, miercuri, în sferturile de finala ale probei de simplu-juniori din cadrul Internaționalelor de tenis ale Franței de la Roland Garros, a anunțat site-ul oficial al turneului. Gojnea a învins-o, în optimile de finala, cu

Jucatoarea de tenis Madalina Gojnea s-a calificat, miercuri, în sferturile de finala ale probei de simplu-juniori din cadrul Internaționalelor de tenis ale Franței de la Roland Garros, a anunțat site-ul oficial al turneului.

Gojnea a învins-o, în optimile de finala, cu scorul de 6-2, 6-0, pe rusoaica Alla Kudriavțeva.

Gojnea va juca în sferturile de finala cu italianca Verdiana Veradi, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-1, de slovena Masa Zec-Peskirici.

Jucatoarea Monica Niculescu a ratat calificarea în sferturile de finala ale probei de simplu-junioare din cadrul Internaționalelor de tenis ale Franței de la Roland Garros, a anunțat site-ul oficial al turneului.

Niculescu, cap de serie numarul 12, a fost învinsa, miercuri, în optimile competiției, de sportiva ucraineana Katerina Bondarenko, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-4.

Mediafax