Button vrea sa îl învinga pe Michael Schumacher

Apropo.ro / 03.05.2004, 10:44
Button vrea sa îl învinga pe Michael Schumacher
Pilotul echipei de Formula 1 BAR-Honda, Jenson Button, a declarat, sîmbata, ca vrea sa devina campion mondial înainte ca Michael Schumacher sa se retraga din activitate, informeaza cotidianul "Bild". "Daca mașina mea va continua sa mearga la fel de bine, atunci voi cîștiga titlul

Pilotul echipei de Formula 1 BAR-Honda, Jenson Button, a declarat, sîmbata, ca vrea sa devina campion mondial înainte ca Michael Schumacher sa se retraga din activitate, informeaza cotidianul „Bild”.

„Daca mașina mea va continua sa mearga la fel de bine, atunci voi cîștiga titlul mondial chiar împotriva lui Schumacher. Ar fi un vis pentru mine sa devin campion mondial înainte ca Schumacher sa se retraga din activitate”, a declarat Button.

Pilotul britanic, în vîrsta de 24 de ani, a adaugat ca își dorește sa devina cel mai tînar campion mondial din istoria Formulei 1. „Perioada de rodaj s-a încheiat pentru mine. Acum vreau sa devin cel mai tînar campion mondial din istorie”, a precizat pilotul britanic, care a urcat de trei ori pe podium în actualul sezon de Formula 1.

Cel mai tînar pilot cîștigator al titlului mondial de F1 este brazilianul Emerson Fittipaldi, devenit campion mondial în 1972, cu o mașina Lotus-Ford, la vîrsta de 25 de ani și 272 de zile.

Mediafax