Accidente la Raliul Hunedoarei

Apropo.ro / 25.04.2004, 13:24
Accidente la Raliul Hunedoarei
Un tînar din Deva a fost suferit o fractura deschisa la piciorul stîng, sîmbata, în timpul Raliului Hunedoarei, dupa ce a fost accidentat de o mașina intrata în derapaj, informeaza Pro TV. La o curba, mașina pilotata de Bogdan Marișca a derapat și a intrat într-un

Un tînar din Deva a fost suferit o fractura deschisa la piciorul stîng, sîmbata, în timpul Raliului Hunedoarei, dupa ce a fost accidentat de o mașina intrata în derapaj, informeaza Pro TV.

La o curba, mașina pilotata de Bogdan Marișca a derapat și a intrat într-un grup de spectatori, dupa ce s-a lovit de un pom. Alin Juc, în vîrsta de 20 de ani, a fost transportat la Spitalul Județean din Deva, unde a primit îngrijiri medicale. Forțele de ordine au afirmat ca vina aparține spectatorilor, care se aflau într-o zona interzisa publicului.

În timpul aceleiași curse, mașina echipei „Mach 1 Pro Motor”, pilotata de George Grigorescu, ajutat de vedeta Pro TV Roxana Ciuhulescu, s-a rasturnat în timpul Raliului Hunedoarei, a doua etapa a Campionatului Național de raliuri.

„A fost vorba de o greșeala de pilotaj, o frîna tîrzie, și de o reacție neașteptata a mașinii, pe care nu am mai putut sa o controlez. Cînd cauți puțin limitele, îți asumi și riscurile”, a spus pilotul George Grigorescu.

Roxana Ciuhulescu a ajuns în postura de copilot al lui Grigorescu în urma indisponibilitații, din motive profesionale, a copilotului titular Cristi Dicianu.

Dupa reviziile tehnice, ambele mașini și-au continuat cursa.

Mediafax