Australian Open se va desfasura tot în luna ianuarie

Apropo.ro / 07.04.2004, 09:06
Australian Open se va desfasura tot în luna ianuarie
Organizatorii turneului de Grand Slam Australian Open au respins, marți, cererea jucatorilor privind schimbarea perioadei de desfașurare a competiției din luna ianuarie în luna martie. Jucatorii solicita modificarea perioadei de desfașurare a turneului Australian Open,

Organizatorii turneului de Grand Slam Australian Open au respins, marți, cererea jucatorilor privind schimbarea perioadei de desfașurare a competiției din luna ianuarie în luna martie.

Jucatorii solicita modificarea perioadei de desfașurare a turneului Australian Open, considerînd ca aceasta competiție este programata mult prea devreme, pauza competiționala dintre sezoane fiind prea scurta.

Directorul general al Internaționalelor de tenis ale Australiei, Paul McNamee, a anunțat însa ca aceasta competiție se va desfașura la mijlocul lunii ianuarie în urmatorii doi ani, urmînd sa fie programata o saptamîna mai tîrziu, respectiv pe 22 ianuarie, începînd cu anul 2007.

McNamee a subliniat ca, în situația în care jucatorii vor continua sa susțina ca pauza competiționala este prea scurta, atunci responsabilii ATP ar trebui sa reduca sezonul competițional.

Mediafax