Un rugbist stelist a decedat într-un accident rutier

Apropo.ro / 06.04.2004, 10:55
Un rugbist stelist a decedat într-un accident rutier
Sportivul Iancu Antoniu Mirancea, component al echipei de rugby CS Steaua București, a decedat, duminica, în jurul orei 21.30, într-un accident rutier petrecut pe DN 1, pe raza localitații Balotești. Potrivit unor surse din cadrul Poliției, Mirancea, în vîrsta de 20 de

Sportivul Iancu Antoniu Mirancea, component al echipei de rugby CS Steaua București, a decedat, duminica, în jurul orei 21.30, într-un accident rutier petrecut pe DN 1, pe raza localitații Balotești.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției, Mirancea, în vîrsta de 20 de ani, conducea un autoturism Skoda Octavia pe DN1, dinspre București spre Ploiești. Tînarul tocmai primise cadou mașina din partea tatalui sau și vroia sa o testeze.

Cînd a ajuns în comuna Balotești, din cauza vitezei excesive, el a pierdut controlul autoturismului, care a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un copac. Din cauza impactului, mașina s-a rupt în doua, o parte fiind aruncata la o distanța de aproximativ 20 de metri de cealalta.

Șoferul a murit pe loc, iar Adrian P, în vîrsta de 21 de ani, pasager pe locul din dreapta fața al autoturismului, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgența Floreasca din Capitala, unde a murit, însa, dupa aproximativ trei ore.

Rugbistul provenea de la Școala Sportiva Steaua și a devenit component al echipei de seniori a clubului din bulevardul Ghencea în anul 2003. Mirancea a fost component al selecționatei naționale de tineret a României.

Mirancea a jucat o repriza, sîmbata, în partida dintre Steaua și formația Contor Zenner Arad, scor 50-5.

Mediafax