Concurs de înot pentru grasi la Iasi

Apropo.ro / 05.04.2004, 09:51
Concurs de înot pentru grasi la Iasi
Persoanele supraponderale din Iași au avut posibilitatea, duminica, sa-și demonstreze agilitatea, viteza și grația, la cea de-a doua ediție a concursului de înot pentru grași. Participanții la concursul de înot, desfașurat la Piscina Moldova, au fost

Persoanele supraponderale din Iași au avut posibilitatea, duminica, sa-și demonstreze agilitatea, viteza și grația, la cea de-a doua ediție a concursului de înot pentru grași.

Participanții la concursul de înot, desfașurat la Piscina Moldova, au fost nevoiți sa îndeplineasca o condiție: sa cîntareasca peste 100 de kilograme.

Doar șapte concurenți au trecut proba cîntarului și au putut intra în competiția pentru titlul de ”Grasul anului”. Împreuna, cei șapte înotatori din concurs au cîntarit peste o tona, proba cea mai apreciata de public fiind cea de sarituri în apa. 

Înotatorii au mai parcurs apoi alte doua probe – cea de dans și proba de înot, la care li se cerea sa parcurga doua lungimi și doua lațimi de bazin. Aceasta proba  s-a dovedit însa prea dificila pentruconcurenți, care nu au reușit sa parcurga întregul traseu.

Titlul de „Grasul anului” i-a revenit celui mai greu dintre înotatori, care a cîntarit 190 de kilograme, Gheorghe Siniuc.

Mediafax