Ralf Schumacher ar putea ajunge la Toyota

Apropo.ro / 01.04.2004, 10:10
Ralf Schumacher ar putea ajunge la Toyota
Pilotul Ralf Schumacher ar putea semna un contract pe cinci ani cu echipa Toyota, urmînd sa primeasca un salariu anual de 18 milioane de euro și, în funcție de performanțe, bonusuri ce ar putea depași suma de 1,2 milioane de euro, informeaza cotidianul "The Sun".

Pilotul Ralf Schumacher ar putea semna un contract pe cinci ani cu echipa Toyota, urmînd sa primeasca un salariu anual de 18 milioane de euro și, în funcție de performanțe, bonusuri ce ar putea depași suma de 1,2 milioane de euro, informeaza cotidianul „The Sun”.

Contractul lui Ralf Schumacher cu Williams-BMW expira la finalul actualului sezon și, potrivit publicației citate, pilotul german a început deja sa-și caute o noua echipa pentru anul urmator. „The Sun” noteaza ca relațiile dintre pilot și conducerea gruparii Williams BMW au început sa se deterioreze ca urmare a diminuarii salariului sau anual, de la 15 la 9 milioane de euro.

„Ralf are 28 de ani și crede ca aceasta este șansa lui de a ajuta o echipa sa evolueze, așa cum a facut Michael la Ferrari. Șansele ca Ralf sa semneze cu Toyota sînt mari, mai ales ca gruparea Williams-BMW nu pare interesata de o prelungire a contractului”, noteaza „The Sun”, citînd surse apropiate pilotului, care au subliniat ca banii nu constituie singurul motiv pentru care fratele mai mic al lui Michael Schumacher dorește sa schimbe echipa.

În prezent, cei doi piloți ai echipei Toyota sînt brazilianul Cristiano da Matta și decanul de vîrsta al Campionatului Mondial de Formula 1, francezul Olivier Panis (37 de ani), care însa nu au acumulat nici un punct în primele doua etape ale actualului sezon.

Mediafax