România, locul doi la turneul international de la Sighisoara

Apropo.ro / 01.04.2004, 09:42
România, locul doi la turneul international de la Sighisoara
Reprezentativa de handbal feminin a României a ocupat locul secund în clasamentul final al turneului internațional desfașurat, între 29 și 31 martie, la Sighișoara, la care au mai participat echipele Chinei, Ucrainei și Azerbaidjanului. Trofeul a fost cîștigat

Reprezentativa de handbal feminin a României a ocupat locul secund în clasamentul final al turneului internațional desfașurat, între 29 și 31 martie, la Sighișoara, la care au mai participat echipele Chinei, Ucrainei și Azerbaidjanului.

Trofeul a fost cîștigat de selecționata Chinei, cu trei victorii. România a înregistrat doua victorii, cu Ucraina (scor 31-22) și Azerbaidjan (35-24), și o înfrîngere, în fața Chinei (24-30).

România, Azerbaidjan, China și Ucraina vor participa, între 1 și 4 aprilie, și la turneul dotat cu trofeul „Feleac”, de la Cluj-Napoca.

Secretarul general al Federației Române de Handbal, Mihai Marinescu, a declarat, miercuri, ca orașul Sighișoara a fost desemnat drept gazda partidei retur dintre România și Olanda, contînd pentru barajul de calificare la ediția din acest an a Campionatului European de handbal feminin, ce se va desfașura, în luna decembrie, în Ungaria. Meciul tur este programat pe 30 mai, în Olanda, în timp ce returul se va desfașura pe 6 iunie, în sala „Radu Voinea” din Sighișoara.

Mediafax