Medicii i-au interzis lui Aihan Omer sa mai asiste la meciuri

Apropo.ro / 29.03.2004, 09:24
Medicii i-au interzis lui Aihan Omer sa mai asiste la meciuri
Antrenorul echipei de handbal H.C. Municipal Constanța, Aihan Omer, nu mai are voie sa asiste la antrenamentele și meciurile formației sale în urmatoarele doua saptamîni, deoarece medicii i-au interzis acest lucru. Antrenorul secund al echipei constanțene, Eden Hairi, a

Antrenorul echipei de handbal H.C. Municipal Constanța, Aihan Omer, nu mai are voie sa asiste la antrenamentele și meciurile formației sale în urmatoarele doua saptamîni, deoarece medicii i-au interzis acest lucru.

Antrenorul secund al echipei constanțene, Eden Hairi, a afirmat, duminica, în cadrul unei conferințe de presa, ca Aihan Omer a fost internat, vineri seara, la secția de cardiologie a Spitalului Județean din Constanța, dupa ce a acuzat probleme la inima.

La meciul desfașurat, duminica, de HCM Constanța, în compania formației Armatura Cluj, scor 34-31 (15-15), echipa constanțeana a fost condusa de pe margine de secundul Eden Hairi. În urma acestei victorii, formația din Constanța se afla pe locul 2 în Play-off-ul Ligii Naționale, la un punct de ocupanta primului loc, Dinamo Romconstruct.

Mediafax