Rapid a ratat calificarea în semifinalele Cupei EHF

Apropo.ro / 22.03.2004, 10:45
Rapid a ratat calificarea în semifinalele Cupei EHF
Echipa Rapid CFR București a ratat calificarea în semifinalele Cupei EHF la handbal feminin, dupa ce a fost învinsa, în manșa retur a sferturilor de finala ale competiției, de formația daneza Viborg HK. Echipa Viborg HK a cîștigat meciul disputat în sala

Echipa Rapid CFR București a ratat calificarea în semifinalele Cupei EHF la handbal feminin, dupa ce a fost învinsa, în manșa retur a sferturilor de finala ale competiției, de formația daneza Viborg HK.

Echipa Viborg HK a cîștigat meciul disputat în sala Giulești, cu scorul de 28-25 (11-10). În tur, Viborg cîștigase cu scorul de 30-29.

Principalele marcatoare ale echipei bucureștene au fost Elena Moise, cu zece goluri, și Cristina Mihai, cu cinci reușite.

La Viborg, cele mai multe goluri au fost marcate de Kjaerskou  și Mikkelsen, cîte 8.

Elena Moise a afirmat ca presiunea la acest meci a fost foarte mare. „În Danemarca am fost mai relaxate, pentru ca știam ca înfruntam o echipa mare. Am fost surprinse de rezultatul obținut în tur, iar aici cred ca și-a spus cuvîntul oboseala”, a spus Moise.

Portarul Cristina Dogaru a menționat ca Rapid a pierdut pentru ca a avut multe jucatoare accidentate. 

În minutul 17 al reprizei secunde, Alina Dobrin s-a accidentat și a parasit suprafața de joc, însa a ramas pe banca de rezerve pîna la finalul meciului.

La partida a fost prezenta și galeria echipei de fotbal Rapid București. 

Mediafax