HC Municipal Constanta în conflict cu galeria echipei Farul

Apropo.ro / 01.03.2004, 10:25
HC Municipal Constanta în conflict cu galeria echipei Farul
Echipa de handbal masculin HC Municipal Constanța se afla în conflict deschis cu galeria formației de fotbal Farul Constanța. Membri galeriei echipei Farul au fost și în cîteva deplasari ale formației HC Municipal. Șeful galeriei, Sorin Mihailescu, a

Echipa de handbal masculin HC Municipal Constanța se afla în conflict deschis cu galeria formației de fotbal Farul Constanța.

Membri galeriei echipei Farul au fost și în cîteva deplasari ale formației HC Municipal.

Șeful galeriei, Sorin Mihailescu, a declarat, pentru site-ul oficial al formației constanțene, www.Farul.ro, ca gruparea handbalistica și-a batut joc de membrii galeriei în cele doua deplasari la Baia Mare pentru meciurile din Challenge Cup și din campionat.

„Ni s-a dat salam stricat și nu am fost luați cu autocarul echipei de la București spre Constanța, dupa ce am calatorit în condiții execrabile atît la dus cît și la întors pe ruta Baia Mare – Constanța”, a spus Mihailescu.

 Aceste acuze au continuat și duminica, în Sala Sporturilor, cînd președintele executiv de la HC Municipal, Ali Nurhan, a vrut sa plateasca deplasarea facuta la Baia Mare, dar reacția galeriei a fost vehementa : „Rușine, rușine sa va fie. Galeria adevarata nu se lasa cumparata”.

 La apariția echipei constanțene și la anunțarea numelor jucatorilor care au evoluat contra celor de la Lignitul Tg.Jiu, fiecare handbalist de la HC Municipal a fost huiduit.

„Le-am dat prea mult nas. Este inadmisibil ca aceasta galerie sa mearga cu echipa. Nu este normal ce se întîmpla”, a afirmat Nurhan.

La conferința de presa de dupa meciul dintre HC Municipal – HC Lignitul Tg.Jiu, scor  38-24 ( 18-11), tehnicianul echipei constațene, Aihan Omer, a afirmat ca a fost placut impresionat de reacția publicului care amendat atitudinea și manifestarile galeriei. „Sincer nu înțeleg de ce s-a ajuns aici. Galeria trebuie sa fie alaturi de echipa la bine și la rau. Ma întreb de ce nu pot înțelege ca în autocarul echipei, la întoarcerea dupa deplasarea istovitoare cu trenul de la Baia Mare la București și apoi la Constanța cu propriul autocar, fiind 25 de jucatori, antrenori, staff administrativ, nu mai aveam unde sa luam și membrii galeriei”, a spus Omer Aihan.

Mediafax