Handbalistii dinamovisti premiati de ministrul Ioan Rus

Apropo.ro / 24.02.2004, 10:15
Handbalistii dinamovisti premiati de ministrul Ioan Rus
Componenții echipei de handbal masculin Dinamo Romconstruct București au fost premiați, luni, de catre ministrul Administrației și Internelor (MAI), Ioan Rus, pentru calificarea în semifinalele cupei EHF, se arata într-un buletin informativ al MAI. "Ați repus

Componenții echipei de handbal masculin Dinamo Romconstruct București au fost premiați, luni, de catre ministrul Administrației și Internelor (MAI), Ioan Rus, pentru calificarea în semifinalele cupei EHF, se arata într-un buletin informativ al MAI.

„Ați repus în discuție, cu valențe pozitive, mîndria de a fi român. Ceea ce ați facut este un lucru extrem de important, a fost de natura sa declanșeze explozia de simpatie și de dragoste a tuturor românilor. Nu ați cedat nici o secunda și ați încercat sa jucați fiecare oportunitate cu o extraordinar de multa daruire. Sîntem alaturi de dumneavoastra, sîntem mîndri de ceea ce ați facut. Va felicit din toata inima și va doresc succes în continuare”, a spus Ioan Rus. 

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei EHF, dupa ce a învins, sîmbata, cu scorul de 30-28 (11-16), formația germana HSG Nordhorn, în manșa secunda a sferturilor de finala ale competiției.

Mediafax