Ralf Schumacher ar putea pleca de la Williams-BMW

Apropo.ro / 23.02.2004, 11:13
Ralf Schumacher ar putea pleca de la Williams-BMW
Pilotul german Ralf Schumacher a declarat, într-un interviu aparut în publicația "Bild am Sonntag", ca ar putea parasi echipa de Formula 1 Williams-BMW din cauza unor neînțelegeri cu Frank Williams. "Deși atît eu, cît și Willy Weber, managerul meu, am regreta o

Pilotul german Ralf Schumacher a declarat, într-un interviu aparut în publicația „Bild am Sonntag”, ca ar putea parasi echipa de Formula 1 Williams-BMW din cauza unor neînțelegeri cu Frank Williams.

„Deși atît eu, cît și Willy Weber, managerul meu, am regreta o eventuala desparțire de prietenii noștri de la BMW, acest lucru s-ar putea produce. Îmi va parea rau, dar nu ma pot lasa pacalit de Williams”, a precizat Ralf Schumacher, care a negociat, timp de mai multe luni, o prelungire a contractului cu echipa germano-britanica.

Schumacher a precizat ca nu este frustrat de faptul ca Frank Williams, directorul echipei germano-britanice, înca nu i-a prelungit contractul. „Frank Williams m-a facut sa par un zgîrcit, ceea ce nu poate decît sa ma amuze. El știe ca aș accepta și o reducere la jumatate a salariului pe care îl am în prezent”, a precizat Ralf Schumacher.

De asemenea, pilotul german, în vîrsta de 28 de ani, a menționat ca a fost foarte furios anul trecut, cînd Williams nu a venit sa semneze prelungirea contractului sau. „Doream sa semnez. Am stabilit o întrevedere în acest sens la ultima cursa a sezonului, din Japonia, dar Frank Williams nu a fost acolo și și-a retras brusc oferta. Atitudinea lui m-a decepționat”, a mai spus Ralf Scumacher.

Mediafax