HC Municipal Constanta în semifinalele Challenge Cup

Apropo.ro / 23.02.2004, 11:11
HC Municipal Constanta în semifinalele Challenge Cup
Echipa de handbal masculin HC Municipal Constanța s-a calificat în semifinalele Challenge Cup, dupa ce a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 35-29 (16-13), formația Minaur Baia Mare, în manșa secunda a sferturilor de finala ale competiției. În tur, scorul a

Echipa de handbal masculin HC Municipal Constanța s-a calificat în semifinalele Challenge Cup, dupa ce a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 35-29 (16-13), formația Minaur Baia Mare, în manșa secunda a sferturilor de finala ale competiției.

În tur, scorul a fost egal 28-28.

Cei mai buni marcatori ai echipei constanțene au fost George Buricea (9), Silviu Baiceanu (7), Laurențiu Toma (6), Ionuț Saulescu și Florin Nicolae (cu cîte 5 reușite). De la Minaur cele mai multe goluri au fost marcate de Cristian Zenoviu (9), Alexandru Sabou (7), Alexandru Irimescu (6) și Valentin Ghionea (4).

Antrenorul echipei HC Municipal Constanța, Aihan Omer, a declarat ca nu are nici o preferința pentru echipa cu care va juca în semifinalele Challenge Cup. „Ma bucur ca meciurile cu Minaur s-au defașurat într-un spirit de fair-pay, ca nu au existat incidente între jucatorii celor doua echipe. Jocul a fost un spectacol în sine, au fost doua meciuri în care s-a vazut echipa mai buna”, a spus Aihan Omer.

La rîndul sau, tehnicianul formației din Baia Mare, Lascar Pana, a precizat ca este bucuros de faptul ca o echipa din România s-a calificat în semifinalele Challenge Cup. „Atmosfera din Sala Sporturilor a fost extraordinara și publicul constanțean a demonstrat ca este educat pentru acest sport. Lotul echipei constanțene este mai bun, și nu o spun ca pe o scuza, ci este o constatare. HC Municipal a profitat de greșelile noastre și a obținut o calificare meritata”, a spus Lascar Pana.

La partida au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Mediafax