Medicamente antidepresive în camera lui Pantani

Apropo.ro / 16.02.2004, 10:58
Medicamente antidepresive în camera lui Pantani
Anchetatorii au descoperit trei tipuri de medicamente în camera de hotel în care rutierul italian Marco Pantani a fost gasit mort sîmbata. Polițiștii au gasit zece flacoane, în mare parte goale, de Control, Surmontil și Flunox, medicamente pentru tratarea depresiilor și a

Anchetatorii au descoperit trei tipuri de medicamente în camera de hotel în care rutierul italian Marco Pantani a fost gasit mort sîmbata.

Polițiștii au gasit zece flacoane, în mare parte goale, de Control, Surmontil și Flunox, medicamente pentru tratarea depresiilor și a anxietații.

Un funcționar al poliției din Rimini, Sabato Riccio, a afirmat ca fostul sportiv ar fi consumat o cantitate mare de medicamente în ultimele zile. Riccio a menționat ca ultima persoana cu care Pantani a intrat în contact a fost portarul hotelului unde era cazat, caruia i-a telefonat în cursul dimineții de sîmbata.

Duminica dimineața, procurorul Paolo Gengarelli, care instrumenteaza cazul, a interogat mai multe persoane, pentru a stabili evenimentele petrecute în ultimele ore de viața ale fostului rutier.

Sora lui Pantani, Manola, a fost audiata chiar la sosirea sa la Rimini, în noaptea de sîmbata spre duminica.

Marco Pantani, fost cîștigator al Turului Franței, în 1998, a fost gasit mort, sîmbata, în camera unui hotel din Rimini. Cauza morții sportivului în vîrsta de 34 de ani nu este cunoscuta înca. Autopsia va fi efectuata în cursul zilei de luni.

Mediafax