Ferrari si-a prezentat monopostul pentru sezonul 2004

Apropo.ro / 27.01.2004, 10:52
Ferrari si-a prezentat monopostul pentru sezonul 2004
Echipa de Formula 1 Ferrari și-a prezentat, luni, la Maranello, noul monopost pentru sezonul 2004. Pilotul echipei italiene, Michel Schumacher, considera ca noul monopost nu este la fel de revoluționar ca cel prezentat de Williams-BMW, dar este mai fiabil decît mașina pe care

Echipa de Formula 1 Ferrari și-a prezentat, luni, la Maranello, noul monopost pentru sezonul 2004.

Pilotul echipei italiene, Michel Schumacher, considera ca noul monopost nu este la fel de revoluționar ca cel prezentat de Williams-BMW, dar este mai fiabil decît mașina pe care a avut-o la dispoziție în sezonul trecut. „Mașina noastra seamana cu cea de anul trecut și nu are un design inedit, ca cel al echipei Williams-BMW. Vom vedea însa la Melbourne, în prima cursa a sezonului, daca adversarii noștri sînt sau nu mai rapizi”, a declarat Schumacher.  

Reprezentanții scuderriei italiene susțin ca noul monopost, mai ușor decît modelul F2003, este și mai rapid decît mașina cu care Michael Schumacher a devenit pentru a șasea oara campion mondial. 

Cei doi piloți ai echipei Ferrari vor avea la dispoziție noul monopost înca din prima cursa a sezonului, Marele Premiu al Australiei, care se va desfașura pe 7 martie, la Melbourne.

Michael Schumacher și Rubens Barrichello au asistat la prezentarea noului monopost, alaturi de președintele echipei Ferrari, Luca di Montezemolo, directorul sportiv, Jean Todt, directorul tehnic, Ross Brown și al treilea pilot al echipei, Luca Badoer.

Mediafax